Úvodní strana » Kontakty » Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme je v rozsahu jméno, příjmení, osobní podobizna ve videozáznamu Vaší osoby v průběhu psychoterapeutické konzultace pouze za účelem poskytnutí této konzultace a zajištění jeho řádného průběhu a vyhodnocení. Právním základem zpracování je uzavření bezplatné smlouvy a souhlas. Vaše osobní údaje získáváme pouze od Vás. Neprovádíme na nich žádné automatizované rozhodování, ani profilování. Správcem Vašich osobních údajů je provozovatel této online poradny: Simona Zábržová, podnikající pod Soulmio.com, IČ: 73864013, email: simona@soulmio.com, tel: +420 777 285 544. Správce pověřil zpracováním Vašich osobních údajů jednotlivé psychoterapeuty, kteří s Vámi vedou konzultaci, a také provozovatele aplikací (Calendly.com pro rezervace konzultací a Skype pro realizaci videokonzultací).

Ti zpracovávají Vaše osobní údaje ve stejném rozsahu jako správce a poskytují dostatečné bezpečnostní záruky pro ochranu Vašich osobních údajů. Vaše osobní údaje zpracováváme po dobu 30 dnů od zahájením konzultace. Poté jsou automaticky smazány. Máte práva podle čl. 15-21 GDPR. Jakékoli dotazy ohledně zpracování Vašich osobních údajů směřujte na správce simona@soulmio.com, tel: +420 777 285 544. V případě, že nebudete s vyřízením dotazu spokojení, můžete se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz), který je dozorovým úřadem. 

Tato pravidla jsou dostupná před objednáním konzultace (na úvodní stránce poradny v bodě 3.) Souhlas s těmito pravidly nám udělujete objednáním terapie, tj. výběrem konkrétního termínu konzultace a kliknutím na “Schedule Event”.

Nezávazná schůzka

Už jen krok k objednání nezávazné schůzky zdarma! Vyplňte nám prosím dotazník a my se vám obratem ozveme s návrhy volných termínů.

Ochrana osobních údajů*

Pole označená * jsou povinná.